Rabarbertaart

Ah, ook iets lekkers met rabarber!

Dit recept binnen gekregen van Louise. Ik had toevallig ook vorige maand een Franse recept voor rabarbertaart gezien die zeer vergelijkbaar was. Ik heb een kleine toevoeging uit dit tweede recept hierbij gezet (speculoos).

Ingrediënten:
500 g rabarber in stukjes van ongeveer 2 cm
3-4 eieren
50g boter
250g suiker
50 g bloem
Snuifje kaneel
Kant en klaar bladerdeeg
Speculoos

Werkwijze:
Bladerdeeg uitrollen in taartvorm en gaatjes in prikken met vork
Speculoos verkruimelen en hierop leggen.
Rabarber in leggen
Suiker + bloem + kaneel mengen en over de rabarber strooien
Eieren loskloppen, gesmolten boter toevoegen en over de rabarber gieten
Ongeveer 30-40 min in de oven op 180°C
Laten afkoelen op een rooster en klaar!!

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − tien =