Ravioli van rode biet en verse geitenkaas

Nog een recept van Kristine. Ziet er bijzonder uit!

Ingrediënten
2 gekookte rode bieten
6 kleine radijsjes
150g verse geitenkaas
enkele takjes verse bieslook
1 vers lente uitje
peper en zout
2 el pistacheolie
sap van 1/2 citroen
1 el pistachenoten

Schil de gekookte biet en snij in dunne plakken met behulp van een mandoline. Gebruik een uitsteekvormpje om mooie ronde plakken te bekomen. Leg de helft van de plakken op een bord. Versnij de radijzen met een mandoline. Leg een laagje vers gesneden radijzen op elke rode bietenplak. Meng de verse geitenkaas met de gesnipperde lente ui, peper uit de molen en zout. Spreid dit mengsel uit over de rode bieten plakken. Maak een vinaigrette van de pistacheolie, citroensap, peper en zout en besprenkel hiermee de vulling. Sluit de raviolis met een tweede schijf rode biet en werk af met wat zout, peper, gehakte pistachenootjes en verse bieslook.

Bron: Nest, en ook gevonden in Knack

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − twee =